Proost! Eindelijk zijn we weer eens wezen eten bij @restaurantsymbiose ons lokale sterrenwaardige vega bio huiskamerrestaurantje. De oudste uit logeren, de jongste met oppas thuis en wij naar het restaurant waar we met onze bruiloft aten, en eigenlijk alles vieren! Japanse misosoep met edame en asperges Frisse gazpacho met amandelkruim Baopao gevuld met spinazie en shiitake Aspergeragout met polentafrietjes en tofuballetjes En toe en zijdezachte mangopudding met banaan-kokos-crème Het is elke keer weer ongelofelijk wat Dymphna en Nymphea uit hun keuken weten te toveren. Verrassend, supersmaakvol, nooit over the top, perfecte porties, en oja, heerlijke wijnen van @vinoveroweimarstraat 🍷 #vegandenhaag #vegan #denhaag #veganrestaurant #biorestaurant #biologisch #biologischrestaurant #symbiose

Proost! Eindelijk zijn we weer eens wezen eten bij @restaurantsymbiose ons lokale sterrenwaardige vega bio huiskamerrestaurantje.

De oudste uit logeren, de jongste met oppas thuis en wij naar het restaurant waar we met onze bruiloft aten, en eigenlijk alles vieren!

Japanse misosoep met edame en asperges
Frisse gazpacho met amandelkruim
Baopao gevuld met spinazie en shiitake
Aspergeragout met polentafrietjes en tofuballetjes
En toe en zijdezachte mangopudding met banaan-kokos-crème

Het is elke keer weer ongelofelijk wat Dymphna en Nymphea uit hun keuken weten te toveren. Verrassend, supersmaakvol, nooit over the top, perfecte porties, en oja, heerlijke wijnen van @vinoveroweimarstraat 🍷
#vegandenhaag #vegan #denhaag #veganrestaurant #biorestaurant #biologisch #biologischrestaurant #symbiose
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie