Oehhhh risotto! Zo lekker! En het lievelingseten van de peuter. Je kunt er eigenlijk aller groente door doen. Voor deze zomerse variant hadden we gele bietjes, venkel en champignons op een bedje van rucola. Daarbij een tomatenslaatje met rucola en geroosterde pijnboompitten en een dressing van olie, balsamicoazijn, p&z. Simpel, maar zo smaakvol! #risotto #venkelrisotto #bietenrisotto #gelebiet #rucola #tomatensalade #tomatenslaatje #geroosterdepijnboompitten #biologisch #biologischeten #biologischegroenten #kievitamines #vegan #veganrecept #veganrisotto #veganislekker #plantbased #zomergroente

Oehhhh risotto! Zo lekker! En het lievelingseten van de peuter. Je kunt er eigenlijk aller groente door doen. Voor deze zomerse variant hadden we gele bietjes, venkel en champignons op een bedje van rucola.

Daarbij een tomatenslaatje met rucola en geroosterde pijnboompitten en een dressing van olie, balsamicoazijn, p&z. Simpel, maar zo smaakvol!

#risotto #venkelrisotto #bietenrisotto #gelebiet #rucola #tomatensalade #tomatenslaatje #geroosterdepijnboompitten #biologisch #biologischeten #biologischegroenten #kievitamines #vegan #veganrecept #veganrisotto #veganislekker #plantbased #zomergroente
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie