Weer eens heel fijn gekookt uit Heel veel veg. We kregen venkel en aubergine in de tas, heerlijke groente, maar voor een peuter en kleuter wat ingewikkeld. Ik ben een beetje klaar met dat rekening houden met hun grillen, dus ik maakte gewoon waar ik veel zin in had: een stoof met venkel, tomaatjes en aardappel. Zelf verzon ik er aubergine bij. Eerst bakken in de oven (45 minuten op 189 graden) en dan passata (met een eetlepel harissa, had ik niet, dus gewoon wat kruiden gedaan), kikkererwten (ik had witte bonen in huis) en zwarte olijven toevoegen en nog 20 minuten in laten koken. Voor de kinderen kookte ik een aardappel en sneed ik wat rauwkost. Maar zonder druk, moeten of teleurstelling snoepten ze de ene hap na de andere van ons bord! #vegan #plantaardig #veganstoofschotel #stoofschotel #veganrecepten #veganfamilies

Weer eens heel fijn gekookt uit Heel veel veg. We kregen venkel en aubergine in de tas, heerlijke groente, maar voor een peuter en kleuter wat ingewikkeld. Ik ben een beetje klaar met dat rekening houden met hun grillen, dus ik maakte gewoon waar ik veel zin in had: een stoof met venkel, tomaatjes en aardappel. Zelf verzon ik er aubergine bij.
Eerst bakken in de oven (45 minuten op 189 graden) en dan passata (met een eetlepel harissa, had ik niet, dus gewoon wat kruiden gedaan), kikkererwten (ik had witte bonen in huis) en zwarte olijven toevoegen en nog 20 minuten in laten koken.

Voor de kinderen kookte ik een aardappel en sneed ik wat rauwkost. Maar zonder druk, moeten of teleurstelling snoepten ze de ene hap na de andere van ons bord!

#vegan #plantaardig #veganstoofschotel #stoofschotel #veganrecepten #veganfamilies

Plaats een reactie