Heerlijke drakenpesto pasta met palmkool en champignons – Vegan recept

Weer een succesnummer, en die laten we dus regelmatig terug komen: de drakenpesto!

Het is lekker, boordevol gezonde groene bladgroente (cavolo nero/ palmkool), makkelijk te maken én een succes bij kinderen.

– pasta koken
– palmkool van de nerf rissen en even overgieten met kokend water. Dat in de blender doen. 90 gram cashewnoten toevoegen, 5 el olijfolie, 1 el edelgistvlokken, 2 el water en lekker met verse basilicum of verse munt.
Dit in de blender en je hebt je saus.

Voor erbij: gebakken champignons en tomaatjes. Met uitje en knoflook bakken. Lekker!

#drakenpesto #palmkoolpesto #cavolonero #groenepasta #veganpasta #vegan #govegan #veganfamily #veganfamilymeals #veganfamilyrecipes #veganrecept #veganrecepten #plantaardig #plantbased #groente #veelgroente #veganistischkoken #veganistisch #veganistischerecepten
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie