We maakten een groene bowl. Een quinoa bowl met van alles.
– gestoomde sperziebonen en bloemkool, kon de mini ook gelijk eten.
– gewokte rode ui, champignon en paksoi
– tempeh
– een pindamengsel uit ons favo kookboek Heel veel veg (grof gehakte pinda’s 🥜, sesamzaad, tamari, suiker even samen bakken).
– pindadressing (pindakaas, limoensap, sesamolie, tamari, rijstazijn, suiker, knoflook, gember)
– koriander als garnering.
– gestoomde sperziebonen en bloemkool, kon de mini ook gelijk eten.
– gewokte rode ui, champignon en paksoi
– tempeh
– een pindamengsel uit ons favo kookboek Heel veel veg (grof gehakte pinda’s 🥜, sesamzaad, tamari, suiker even samen bakken).
– pindadressing (pindakaas, limoensap, sesamolie, tamari, rijstazijn, suiker, knoflook, gember)
– koriander als garnering.
Het was weer heerlijk! En we hebben nog een portie over voor de lunch.
#groenebowl #groenegroenten #greenbowl #greenveggies #veganbowl #greenveganbowl #pindadressing #tamari #biologischegroenten #biologisch #vegan #plantaardig #tempeh #quinoabowl
Bekijk deze post op Instagram