De lekkerste #plantaardigeyoghurt vinden we die van @alpro Eerst heette het #alprogoon en nu #alproplantaardigevariatieopkwark #plantaardigekwark , die is lekker dik en romig. En nu ook verkrijgbaar zonder suiker (zat in die andere suiker dan? Ja, blijkbaar!)
De granola maken we zelf met de #zevengranenvlokken van @meesters_van_de_halm met wat kokosolie en ahornsiroop. Op een bakplaat in de oven en op lage temperatuur roosteren. Regelmatig roeren!
@lobkefaasen adviseerde ons om voor omega 3 gebroken lijnzaad te eten en dan heel lijnzaad te kopen en zelf te vijzelen, anders oxideert de #omega3 Dus wij staan elke ochtend braaf te vijzelen 😉
Het fruit wisselt elke keer, dankzij de fruittas van @kievitamines (die ik nu heel erg mis tijdens hun kerstreces).
#plantbasedbreakfast #plantaardigontbijt #homemadegranola #veganontbijt #gezondontbijt
Bekijk deze post op Instagram