Vegan Curry met aardappel, pompoen, bloemkool en kikkerewten en doperwtjes

Altijd goed comfortfood
*
Curry’s zijn eigenlijk altijd goed, je kunt er veel groente instoppen en de volgende dag nóg lekkerder, dus een goede reden om extra veel te maken!

Wij maakten hem met aardappel, pompoen, bloemkool en kikkerewten en voor de kleur wat doperwtjes. #currypasta hebben we altijd in huis van @onoff_spices of #fairtraideoriginal. Let wel altijd op of currypasta vega(n) is! Kokosmelk staat ook altijd in de voorraadkast.

#tempeh marineren we met #ketjap #gembersiroop #sambal en #zonnebloemolie. Verder rijst erbij koken.

Kinder- of peutertip:
– kies de minst spicy currypasta
– eet je kleintje net mee, kook dan dezelfde groente in wat kokosmelk. Dan eet je hetzelfde, hoef je geen gekke fratsen uit te halen en is het nog smakelijk ook!

#kleintjesmethode #rapleymethode #rapley #metdepotmeeeten #currytempeh #bloemkoolcurry #vegancurry #veganbabyfood #vegantoddlerfood #veganpeuter
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie