Oosterse Vegan Bowl: Noodles, gestoomde bloemkool en spruitjes, paksoi en tempeh met pinda dressing

Vandaag weer een bowl. Zo makkelijk, want je kunt eindeloos mixen en matchen. Vandaag gingen we een beetje de oosterse kant op met smaken.

– noodles
– gestoomde bloemkool en spruitjes (smullen de kinders van!)
– paksoi gebakken met sesamolie, gember, uitje. Eerst de stengels, later het blad. En rode puntpaprika erbij.
– tempeh, eerst goed goud bakken, bijna frituren. Daarna sjalot, knoflook en een restje hoisinsausje wat ik nog had staan bakken, tempeh erbij en knapperig bakken.
– erbij een pinda dressing met ketjap, sesamolie, agavesiroop, gembersiroop.

#vegan #veganbowlsrecipes #veganbowl #veganbowls #govegan #plantaardigrecept #plantaardig #veganistischkoken #veganistisch #plantbased #tempeh #spruitjes #gestoomdegroente #groentebowl #noodlebowl
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie