Vandaag maakten we weer een van onze klassiekers. Zo maak je andijvie voor iedereen lekker. Even bakken met een uitje en knoflook. Dan zongedroogde tomaat, groentebouillon en gebakken champignons toevoegen. Eventueel met plantaardige kookroom en of een blik van je favoriete bonen. Pasta erbij en je hebt binnen 15 minuten een lekkere maaltijd op tafel #biologisch #biologischegroenten #veganpasta #andijvie #pastaandijvie #vegan #veganfood #veganrecipes #succesnummer

Vandaag maakten we weer een van onze klassiekers. Zo maak je andijvie voor iedereen lekker. Even bakken met een uitje en knoflook. Dan zongedroogde tomaat, groentebouillon en gebakken champignons toevoegen. Eventueel met plantaardige kookroom en of een blik van je favoriete bonen. Pasta erbij en je hebt binnen 15 minuten een lekkere maaltijd op tafel

#biologisch #biologischegroenten #veganpasta #andijvie #pastaandijvie #vegan #veganfood #veganrecipes #succesnummer
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie