Vandaag kwamen de @kievitamines weer en deze week staan alle recepten op het menu. Vanavond waren dat een pompoensoep met ui, knoflook en kerriekruiden. In plaats van de kippenbouillon gebruikten we groentebouillon en in plaats van crème fraîche kozen we voor haver fraîche. Zo is zo’n recept makkelijk te gevanizen! Afgemaakt met rode basilicum. We maakten ook de spitskoolsalade. Met tomaat en weer de basilicum. Eenvoudig sausje met mayonaise (de vegan van @jeanbatonmayo ), olijfolie, p&z en witte wijnazijn. Voor de lunch morgen voegen we nog wat zaden en pitten toe! #kievitamines #biologischeten #biologosch #vegan #spitskoolsalade #rodebasilicum #pompoensoep #haverfraiche #vegancremefraiche #veganmayo #veganmayonnaise

Vandaag kwamen de @kievitamines weer en deze week staan alle recepten op het menu.
Vanavond waren dat een pompoensoep met ui, knoflook en kerriekruiden. In plaats van de kippenbouillon gebruikten we groentebouillon en in plaats van crème fraîche kozen we voor haver fraîche. Zo is zo’n recept makkelijk te gevanizen! Afgemaakt met rode basilicum.

We maakten ook de spitskoolsalade. Met tomaat en weer de basilicum. Eenvoudig sausje met mayonaise (de vegan van @jeanbatonmayo ), olijfolie, p&z en witte wijnazijn. Voor de lunch morgen voegen we nog wat zaden en pitten toe!

#kievitamines #biologischeten #biologosch #vegan #spitskoolsalade #rodebasilicum #pompoensoep #haverfraiche #vegancremefraiche #veganmayo #veganmayonnaise
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie