Heerlijke vegan risotto met parelgort en koolraap: een recept uit Heel veel veg!

Rogorto! We maakten risotto met parelgort en koolraap. Klinkt erg bijzonder. Maar het bleek ontzettend smaakvol! Parelgort heeft een soort nodige, romige smaak en dat combineerde heel goed met het zoetige van de koolraap. Dit recept kwam uit mijn favoriete kookboek Heel veel veg! Zelf voegde ik nog edelgistvlokken toe en topte ik het had met gebakken champignons en cashewparmezaan van @plantbasedcheese

– boter van @violife_foods smelten in de pan.
– 2 uitjes snijden en fruiten
– knoflook erbij
– grote koolraap schillen en in dobbelsteentjes snijden. Toevoegen en goed omscheppen.
– parelgort toevoegen en goed omscheppen.
– groentenouillon beetje bij beetje toevoegen.
Na zo’n 30-40 minuten is alles gaar.
Ik roerde er nog edelgistvlokken door.

En niet onbelangrijk: de kinders SMULDEN ervan!

#speltotto #rigorto #parelgort #parelspelt #koolraap #recept #risotto #veganrisotto #vegan #govegan #veganrecepies #veganrecept #veganrecepten #veganistischkoken #veganistisch #veganism #plantaardig #plantbased #veginfluencer #veganfamily
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie