Risotto is altijd een hit hier. Deze variant maakte ik vorig jaar een keer toen ik aan de kleuter vroeg wat ie wilde eten. Dit was dus zijn idee: risotto met prei, tomaat, paprika en zongedroogde tomaat. De truc is de prei fijn te snijden en heel lang zachtjes te smoren (zeker 20 minuten). Dan wordt ie lekker zacht (van smaak) en zoet. Daarna de rijst erbij en telkens wat bouillon. Als laatst nog even de tomaat en paprika kort bakken (ik deed er ook wortel bij) en dit met de zontom er op het laatst doorheen roeren. Ze zaten met smulguidjes te genieten! #risotto #veganrisotto #veganrisottorecipe #preirisotto #veganmaaltijd #veganrecept #plantaardig #plantbased #plantbaseddiet #veganfamily

Risotto is altijd een hit hier. Deze variant maakte ik vorig jaar een keer toen ik aan de kleuter vroeg wat ie wilde eten. Dit was dus zijn idee: risotto met prei, tomaat, paprika en zongedroogde tomaat.
De truc is de prei fijn te snijden en heel lang zachtjes te smoren (zeker 20 minuten). Dan wordt ie lekker zacht (van smaak) en zoet. Daarna de rijst erbij en telkens wat bouillon.
Als laatst nog even de tomaat en paprika kort bakken (ik deed er ook wortel bij) en dit met de zontom er op het laatst doorheen roeren.
Ze zaten met smulguidjes te genieten!

#risotto #veganrisotto #veganrisottorecipe #preirisotto #veganmaaltijd #veganrecept #plantaardig #plantbased #plantbaseddiet #veganfamily

Plaats een reactie