Onze groentes waren op, dus dan kun je ineens koken wat je wilt. Ik vroeg aan de peuter: wat wil je vanavond eten? Zijn antwoord was zéér specifiek: risotto met prei en zontom en tomaat en paprika. Hoe verzint ie het? Het klonk heerlijk en dat was het ook! De prei stoofde ik eerst in een laagje plantaardige boter van @violife_foods (eerst @floraplantbased ). Zo wordt de prei heerlijk zacht. Daarna maakte ik de risotto met groentebouillon. De paprika en tomaat bakte ik aan het eind nog even en roerde ik erdoor. En voor de bite bak ik er ook altijd wat champignonnetjes bij. Daar is de dreumes ook dol op! Er overheen strooien we altijd @plantbasedcheese cashewparmesaan. #risotto #veganrisotto #preirisotto #veganroomboter #tomatenrisotto #plantbased #veganrecipes #veganrecept #biologisch #biologischeten

Onze groentes waren op, dus dan kun je ineens koken wat je wilt. Ik vroeg aan de peuter: wat wil je vanavond eten? Zijn antwoord was zéér specifiek: risotto met prei en zontom en tomaat en paprika. Hoe verzint ie het? Het klonk heerlijk en dat was het ook!
De prei stoofde ik eerst in een laagje plantaardige boter van @violife_foods (eerst @floraplantbased ). Zo wordt de prei heerlijk zacht. Daarna maakte ik de risotto met groentebouillon. De paprika en tomaat bakte ik aan het eind nog even en roerde ik erdoor. En voor de bite bak ik er ook altijd wat champignonnetjes bij. Daar is de dreumes ook dol op!
Er overheen strooien we altijd @plantbasedcheese cashewparmesaan.

#risotto #veganrisotto #preirisotto #veganroomboter #tomatenrisotto #plantbased #veganrecipes #veganrecept #biologisch #biologischeten
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie