Regenboogwellington recept met zoete aardappel, tomaat, paarse aardappel, biet en champignon spinazie prutje | Allerhande

Ons kerstdiner, een moment om echt lekker te kokkerellen in de mini keuken van m’n ouders. Dit jaar kon ik m’n nichtje van 9 jaar inzetten om creatief bezig te zijn. Dat resulteerde in foto 1 en 2.
Wij maakten een regenboogwellington met een laagje
– zoete aardappel
– tomaat
– paarse aardappel
– biet
– champignon spinazie prutje
Daarbij van die vegan sterretjes van de appie, gebakken spruitjes met honing botersaus en romanesco en bloemkool uit de oven. Dat waren allemaal receptjes uit de @allerhande.
De wellington had ik samengesteld uit allerlei recepten.

Wat aten jullie met de kerstdagen?

#kerst #kerstdiner #vegankerst #vegankerstmenu #vegan #plantaardigekerst #vegan #govegan #veganchallenge #veganistischkoken #plantaardig
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie