Lekkere bowl met rijst, sperziebonen even stomen, tempeh even bakken met ketjap is al lekker. Kunst is om eerst goed in olie te bakken, bijna frituren. Champignons even lekker bakken, neutraal voor de kids en voor ons met een beetje groentebouillonpoeder. Paksoi even wokken, met gember is dat lekker. En dan pindasaus! Pindakaas, plantaardige melk, ui, knoflook, sambal, ketjap. Beetje mengen naar smaak en structuur :) #veganbowls #veganbowlsrecipes #gadogadobowl #gadogado #veganpindasaus #pindasaus #satésaus #vegansatesaus #kleintjesmethode #tempeh

Lekkere bowl met rijst, sperziebonen even stomen, tempeh even bakken met ketjap is al lekker. Kunst is om eerst goed in olie te bakken, bijna frituren. Champignons even lekker bakken, neutraal voor de kids en voor ons met een beetje groentebouillonpoeder. Paksoi even wokken, met gember is dat lekker.
En dan pindasaus! Pindakaas, plantaardige melk, ui, knoflook, sambal, ketjap. Beetje mengen naar smaak en structuur 🙂

#veganbowls #veganbowlsrecipes #gadogadobowl #gadogado #veganpindasaus #pindasaus #satésaus #vegansatesaus #kleintjesmethode #tempeh
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie