Romanesco met zon-tom-tapenade bedekt met bladerdeeg. Wederom makkelijk, maar kost wel veel oven-tijd.
Tip: zie je dat roze bord van onze peuter op de achtergrond? Die ‘zuigt’ vast aan de tafel, handig! Van @ezpz_nl
Smeer de romanesco in met olijfolie en gaar een half uurtje in de oven op 180.
Smeer daarna in met zongedroogde tomaten tapenade. De verse van @albertheijn is vegan, dus zonder ansjovis.
Inpakken in een ronde grote plak bladerdeeg uit het versschap en nog een half uurtje afbakken op 200 ofzo. Ligt natuurlijk ook aan je oven.
Simpel pastaatje on the side. Uitje, knoflook, olijven en zon-tom.
Restjes bladerdeeg smeer je in met pesto, rol je op en bak je af tot puffy snackjes.
Bon app!
#romanesco #sundriedtomatoes #tapenade #veganlife #zieteruitalseenkerstboom #simplepasta #oven #puffy
Bekijk deze post op Instagram