Ik maakte de eenpansorzo met bieten en tijm. Sinaasappel had ik helaas niet in huis. Ook niet genoeg orzo, dus vulde ik het aan met parelcouscous.
Het was makkelijk koken: alles bij elkaar en pruttelen maar.
– geraspte biet
– tijm
– balsamico azijn
– olie
– groentebouillon + water
– knoflook
Zelf bakte ik er nog champignonnetjes bij. Ik zou zelf nog ui of sjalot toevoegen, voor wat meer pit.
Het was makkelijk koken: alles bij elkaar en pruttelen maar.
– geraspte biet
– tijm
– balsamico azijn
– olie
– groentebouillon + water
– knoflook
Zelf bakte ik er nog champignonnetjes bij. Ik zou zelf nog ui of sjalot toevoegen, voor wat meer pit.
Recept kwam uit de @foodiesmagazine
#orzo #iamfoodies #bieten #kroten #krootjes #parelcouscous #eenpansgerecht #gebakkenchampignons #veganmaaltijd #veganrecept
Bekijk deze post op Instagram