Ik maakte de eenpansorzo met bieten en tijm. Sinaasappel had ik helaas niet in huis. Ook niet genoeg orzo, dus vulde ik het aan met parelcouscous. Het was makkelijk koken: alles bij elkaar en pruttelen maar. – geraspte biet – tijm – balsamico azijn – olie – groentebouillon + water – knoflook Zelf bakte ik er nog champignonnetjes bij. Ik zou zelf nog ui of sjalot toevoegen, voor wat meer pit. Recept kwam uit de @foodiesmagazine #orzo #iamfoodies #bieten #kroten #krootjes #parelcouscous #eenpansgerecht #gebakkenchampignons #veganmaaltijd #veganrecept

Ik maakte de eenpansorzo met bieten en tijm. Sinaasappel had ik helaas niet in huis. Ook niet genoeg orzo, dus vulde ik het aan met parelcouscous.
Het was makkelijk koken: alles bij elkaar en pruttelen maar.
– geraspte biet
– tijm
– balsamico azijn
– olie
– groentebouillon + water
– knoflook
Zelf bakte ik er nog champignonnetjes bij. Ik zou zelf nog ui of sjalot toevoegen, voor wat meer pit.

Recept kwam uit de @foodiesmagazine

#orzo #iamfoodies #bieten #kroten #krootjes #parelcouscous #eenpansgerecht #gebakkenchampignons #veganmaaltijd #veganrecept
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie