Ik had het me weer veel te moeilijk gemaakt op een dag dat de kinderen thuis zijn. Dan denk ik: ik heb veel tijd. Maar uiteindelijk sta ik met een peuter aan m’n been en een dreumes op m’n arm te koken. Maar kijk het resultaat! Nasi bowl – gestoomde bloemkool en wortel – goed gebakken tofu met ketjap – komkommer in het zuur (met azijn en beetje suiker) – gewokte oesterzwam en paksoi, met ketjap. – cassave kroepoek – seroendeng en gebakken uitjes – rijst – pindasaus, wat eerder e en dressing werd – koriander Beetje stressvol, maar mega lekker! #nasi #vegannasi #vegan #vegansatésaus #veganpindasaus #plantaardig #plantbased #nasibowl #zurekomkommer #veganfood #veganbowl #veganinspiration #veganinspiratie #veganbowls #plantaardigeten

Ik had het me weer veel te moeilijk gemaakt op een dag dat de kinderen thuis zijn. Dan denk ik: ik heb veel tijd. Maar uiteindelijk sta ik met een peuter aan m’n been en een dreumes op m’n arm te koken. Maar kijk het resultaat!

Nasi bowl
– gestoomde bloemkool en wortel
– goed gebakken tofu met ketjap
– komkommer in het zuur (met azijn en beetje suiker)
– gewokte oesterzwam en paksoi, met ketjap.
– cassave kroepoek
– seroendeng en gebakken uitjes
– rijst
– pindasaus, wat eerder e en dressing werd
– koriander

Beetje stressvol, maar mega lekker!

#nasi #vegannasi #vegan #vegansatésaus #veganpindasaus #plantaardig #plantbased #nasibowl #zurekomkommer #veganfood #veganbowl #veganinspiration #veganinspiratie #veganbowls #plantaardigeten
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie