Het was weer tijd voor ingepakte drakenkool! Zo makkelijk, en zo lekker! Smeer een Romanesco in met tomatentapenade. Pak hem in met bladerdeeg. Half uurtje in de oven en smullen maar! Ik at er de nieuwe vegan samosa van de @albertheijn bij. Geen combi natuurlijk, maar wel erg lekker :) een soort Roti in een flapje. Voor de jongens bakte ik er ook nog een paar dino-nuggets bij. Dat werd een mooi eet-verhaal waar er reuzen kwamen die dino’s en kastelen op gingen eten. 🦖 🏰 #veganalbertheijn #veganistischeten #bladerdeeg #dinofood #romanesco

Het was weer tijd voor ingepakte drakenkool! Zo makkelijk, en zo lekker!
Smeer een Romanesco in met tomatentapenade.
Pak hem in met bladerdeeg.
Half uurtje in de oven en smullen maar!

Ik at er de nieuwe vegan samosa van de @albertheijn bij. Geen combi natuurlijk, maar wel erg lekker 🙂 een soort Roti in een flapje.
Voor de jongens bakte ik er ook nog een paar dino-nuggets bij.
Dat werd een mooi eet-verhaal waar er reuzen kwamen die dino’s en kastelen op gingen eten. 🦖 🏰

#veganalbertheijn #veganistischeten #bladerdeeg #dinofood #romanesco

Plaats een reactie