Het was een drukke week, vol lekker, winters eten! Wat was dit ook alweer? We hadden volle avonden met een online nieuwjaarsborrel en research voor een #wasbareluiers bestelling. Dus kok en rel posts schoten er even bij in… Oh ja, een recept van @ekomenu : groentestoof van winterpostelein. Met aardappel, paarse bataat (i.p.v. wortel), kikkererwten en #havercuisine We topten het af met geroosterde pompoenpitten en zonnebloempitjes en lekker gebakken tofu. Een kleurrijk maaltje! #winterpostelein #veganstoof #paarsebataat #ekomenu #tofu #zadenmix #wintersrecept #plantbased #plantaardigeten #plantaardigkoken #plantaardig #wholefoodplantbased

Het was een drukke week, vol lekker, winters eten! Wat was dit ook alweer? We hadden volle avonden met een online nieuwjaarsborrel en research voor een #wasbareluiers bestelling. Dus kok en rel posts schoten er even bij in…

Oh ja, een recept van @ekomenu : groentestoof van winterpostelein. Met aardappel, paarse bataat (i.p.v. wortel), kikkererwten en #havercuisine

We topten het af met geroosterde pompoenpitten en zonnebloempitjes en lekker gebakken tofu. Een kleurrijk maaltje!

#winterpostelein #veganstoof #paarsebataat #ekomenu #tofu #zadenmix #wintersrecept #plantbased #plantaardigeten #plantaardigkoken #plantaardig #wholefoodplantbased
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie