Het volgende recept van @kievitamines gemaakt! Courgetti met avocadosaus en geroosterde tomaatjes. De tomaatjes snijd je doormidden en rooster je met olie, p&z en kruiden >15 min in de oven. De courgetti bak je even, maar die kan ook rauw gegeten worden. Pijnboompitjes roosteren. En dan de romige saus: avocado, teentje knoflook, handje basilicum, limoensap en p&z in de keukenmachine. Nog wat olie erdoor en dit door de courgetti mengen. Tomaatjes en pijnboompitjes erover en je waant je in een sterrenrestaurants. Wij vulden het gerecht aan met gebakken champignons en wat gewone (volkomen) spaghetti. Smullen! #courgetti #pasta #veganpasta #avocadopasta #avocadosaus #ovengeroosterdetomaten #volkorenpasta #volkorenspaghetti #veganrecept #biologisch #vegan #plantbased

Het volgende recept van @kievitamines gemaakt! Courgetti met avocadosaus en geroosterde tomaatjes. De tomaatjes snijd je doormidden en rooster je met olie, p&z en kruiden >15 min in de oven. De courgetti bak je even, maar die kan ook rauw gegeten worden. Pijnboompitjes roosteren.
En dan de romige saus: avocado, teentje knoflook, handje basilicum, limoensap en p&z in de keukenmachine. Nog wat olie erdoor en dit door de courgetti mengen. Tomaatjes en pijnboompitjes erover en je waant je in een sterrenrestaurants.

Wij vulden het gerecht aan met gebakken champignons en wat gewone (volkomen) spaghetti. Smullen!

#courgetti #pasta #veganpasta #avocadopasta #avocadosaus #ovengeroosterdetomaten #volkorenpasta #volkorenspaghetti #veganrecept #biologisch #vegan #plantbased
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie