Goedemorgen! We begonnen de dag met scrambled tofu, er het kleurrijke kookboek van @theindigokitchen, alleen dan de niet zo pittige variant! Tofu droog drukken en verkruimelen. Uitje, knoflook, tomaatje bakken. Tofu erbij. Massala kruiden erbij. Lekker bakken. Kalanamak of zwart zout oC zwavelzout voor de ei-smaak. P&z. Eventueel extra kurkuma voor de gele kleur. Eet smakelijk! #scrambledtofu #veganbreakfast #veganontbijt #kalanamak

Goedemorgen! We begonnen de dag met scrambled tofu, er het kleurrijke kookboek van @theindigokitchen, alleen dan de niet zo pittige variant!

Tofu droog drukken en verkruimelen.
Uitje, knoflook, tomaatje bakken. Tofu erbij. Massala kruiden erbij. Lekker bakken. Kalanamak of zwart zout oC zwavelzout voor de ei-smaak. P&z. Eventueel extra kurkuma voor de gele kleur.

Eet smakelijk!

#scrambledtofu #veganbreakfast #veganontbijt #kalanamak
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie