Drakenpasta!!! Het is vandaag Michaëlsdag, wat in het teken staat van moed tonen. Sommigen kennen het verhaal wellicht van Joris en de draak. Vandaag aten we daarom drakenpasta! De jongens aten dapper hun bordje leeg! Recept: – palmkool, nerven verwijderd en geblancheerd – 90 gram cashewnoten – 5 el olijfolie – teentje knoflook – (2 el verse basilicum) – 2 tl edelgistvlokken – beetje water – p&z Alles in de blender mengen tot een saus. Pasta koken en er doorheen roeren. Topping, zoals: – gebakken champignons – (zongedroogde) tomaatjes – pijnboompitjes etc. Welke “draken” heb jij deze periode verslagen? Waarin ben jij moedig geweest?

Drakenpasta!!! Het is vandaag Michaëlsdag, wat in het teken staat van moed tonen. Sommigen kennen het verhaal wellicht van Joris en de draak.
Vandaag aten we daarom drakenpasta! De jongens aten dapper hun bordje leeg!

Recept:
– palmkool, nerven verwijderd en geblancheerd
– 90 gram cashewnoten
– 5 el olijfolie
– teentje knoflook
– (2 el verse basilicum)
– 2 tl edelgistvlokken
– beetje water
– p&z
Alles in de blender mengen tot een saus. Pasta koken en er doorheen roeren.

Topping, zoals:
– gebakken champignons
– (zongedroogde) tomaatjes
– pijnboompitjes etc.

Welke “draken” heb jij deze periode verslagen? Waarin ben jij moedig geweest?
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie