Bloemkoolcouscous, ik had het nog nooit gemaakt. Super easy: gewoon lekker raspen. Je kunt het dan rauw eten of even stomen of wokken. Wij aten het rauw, als couscoussalade. Dit ging er doorheen: – peterselie – tomaat – komkommer – knoflook – lente ui – rozijn en dadel – paprika – tomaat uit de oven (met beetje olie, p&z, balsamicoazijn) En daarbij falafel. Eet jij weleens bloemkool als rijst of couscous? #bloemkoolcouscous #bloemkoolrijst #bloemkoolsalade #cauliflower #cauliflowercouscous #falafel #rawvegan #biologischeten #biologisch #veganrecept #veganrecepten #vegan

Bloemkoolcouscous, ik had het nog nooit gemaakt. Super easy: gewoon lekker raspen. Je kunt het dan rauw eten of even stomen of wokken. Wij aten het rauw, als couscoussalade. Dit ging er doorheen:
– peterselie
– tomaat
– komkommer
– knoflook
– lente ui
– rozijn en dadel
– paprika
– tomaat uit de oven (met beetje olie, p&z, balsamicoazijn)
En daarbij falafel.

Eet jij weleens bloemkool als rijst of couscous?

#bloemkoolcouscous #bloemkoolrijst #bloemkoolsalade #cauliflower #cauliflowercouscous #falafel #rawvegan #biologischeten #biologisch #veganrecept #veganrecepten #vegan
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie