Andijvie, wat doe je ermee? Kok&rel staat ook voor raar eten, gekke combi’s en originele toepassingen van standaard ingrediënten, om het leuk te houden ;) Er zijn twee ingrediënten die wij graag gebruiken bij #andijvie en die de bitterheid een beetje maskeren. Het moet natuurlijk een #kidsproofrecept en #peuterproof zijn! Dat zijn #zongedroogdetomaatjes en #groentebouillonpoeder Maandag is makkelijk koken. Pasta is altijd goed. Ui en knoflook wokken, andijvie erbij, eventueel klein scheutje water om gaar te stomen. #zongedroogdetomaten (de peuter denkt dat het #zontom heet) erbij en de bouillonpoeder. Meestal doe ik er champignons bij of #havercuisine maar dat was op. Dus opgeleukt en voorzien van #eiwitten door een blik bonenmix van la bio idea. En tricolore schelpjespasta! Rare combi in eerste instantie, maar mega lekker! #pasta #vegan #veganpasta #plantbasedrecipe #veganandijvie #schelpjespasta #smullen #peutereten

Andijvie, wat doe je ermee? Kok&rel staat ook voor raar eten, gekke combi’s en originele toepassingen van standaard ingrediënten, om het leuk te houden 😉

Er zijn twee ingrediënten die wij graag gebruiken bij #andijvie en die de bitterheid een beetje maskeren. Het moet natuurlijk een #kidsproofrecept en #peuterproof zijn! Dat zijn #zongedroogdetomaatjes en #groentebouillonpoeder

Maandag is makkelijk koken. Pasta is altijd goed. Ui en knoflook wokken, andijvie erbij, eventueel klein scheutje water om gaar te stomen. #zongedroogdetomaten (de peuter denkt dat het #zontom heet) erbij en de bouillonpoeder. Meestal doe ik er champignons bij of #havercuisine maar dat was op. Dus opgeleukt en voorzien van #eiwitten door een blik bonenmix van la bio idea. En tricolore schelpjespasta!

Rare combi in eerste instantie, maar mega lekker!

#pasta #vegan #veganpasta #plantbasedrecipe #veganandijvie #schelpjespasta #smullen #peutereten
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie