Risotto met venkel, doperwtjes en champignons – Veganistisch recept

Altijd een succesnummer: risotto! Dit keer maakte ik hem met venkel, doperwtjes en champignons.

– risottorijst maken zoals je dat altijd maakt. Pas de hoeveelheid bouillon aan aan de situatie (wij doen minimale bouillon ivm de mini’s).

– de venkelknollen in kwarten snijden en deze in dunne reepjes. Die gaar je langzaam in lekkere @violife_foods vioblok “roomboter”. Neem daar gerust 20-30 minuten voor.
– champignons even lekker bakken.
– doperwtjes uit de diepvries door de risotto gooien. En alle andere groente ook.

– lekker met de cashewparmesan van @plantbasedcheese

#vegetarischkoken #veganistischkoken #vegan #veganrecipes #veganrecept #veganrisotto #venkelrisotto #cashewparmesan #veganfamily #veganmetkinderen #plantbased #plantaardiger #govegan
Bekijk deze post op Instagram

Plaats een reactie